Om Herreture.dk

Vi er en flok glade mandfolke der elsker øl, lederhosen og tyrolermusik. 

Vi startede op i slut halvfemserne med at arrangere for venner og venners venner uden markup, men da efterspørgslen hurtig tog fart, lagde vi til sidst en mindre markup på hver rejse, så vi fik vores egne resjer plus lommepenge betalt. Dette var dog ikke tilladt jvf Rejselovgivningen, og vi skule således melde os ind i Rejsegarantifonden og stille garanti på minimum 300.000 kr. Dette var en stor mundfuld for et hobbyprojekt, så vi droppede det, men kunne året efter ikke undvære det. Vi fik samlet garantien sammen og blev medlem af de rigtige instanser, som sikrer vores gæster på alle fronter, og har nu i en årrække arrangeret de billigste ture på markedet til Oktoberfest. Derfor er vi heller ikke bange for at promovere vores PRISGARANTI, hvor vi ikke kun matcher, men også slår alle øvrige rejsebureauers priser på sammenlignelige ture. 

Hos Herreture.dk har vi alle fuldtidsjob ved siden Rejsebureauet, og vi er gennem årene kommet frem til at det faktisk er hele essensen bag successen, da vi kan agere og reagere uden tårnhøj profit for øje. Vi elsker Oktoberfest, har hver især været der mellem 20 og 30 gange, vi forsøger at skåle og hilse personligt med samtlige vores gæster under Oktoberfesten og så elsker vi at forkæle gengangere ekstra meget, og dem har vi heldigvis mange af. Vi får simpelthen et kick af at arrangere den tur vi elsker for andre mennesker, og høre deres umiddelbare begejstring for det samme.

Vi har nu eksisteret i firmaregi siden 2011 og med ca. 1.000 årlige gæster til Oktoberfest er vi gået hen og blevet den største Oktoberfest rejsearrangør i Skandinavien, og vi glæder vi os derfor som børn, til vi igen kan høre Oberbürgermeister Reiter banke hul på det første fad lørdag 16 september 2023 og sætte det 188. Oktoberfest godt igang. PROST....