Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Herreture.dk

Herreture.dk ejes af Herreture.dk ApS, CVR-nr. 34055521, Rypevej 17, 2970 Hørsholm, tlf. 22119242 og e-mailadresse info@herreture.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med bankoverførsel (forudbetaling) eller følgende betalingskort:

Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard Credit, Mastercard Debit

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Vores priser er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt.
Vi leverer varer 1-3 hverdage efter dit køb. Vi leverer varer med GLS eller PostNord til Danmark herunder også Grønland og Færøerne.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Varen skal tilbageleveres indenfor 14 dage efter, at du har givet meddelelse. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde.

Meddelelsen skal gives ved info@herreture.dk eller tlf. 22119242 ved at benytte returforsendelsesknappen.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os fratrukket fragt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til lager via "klik for returforsendelses"-knappen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Du sørger for, at varerne kommer sikkert frem til os – og du betaler selv for fragtomkostningerne. Vi anbefaler, at du sender med trackingnummer samt husker at modtage og gemme indleveringskvittering. 
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Herreture.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Har du modtaget en ødelagt eller fejlagtig vare, opfordrer vi dig til at kontakte os hurtigst muligt på info@herreture.dk eller tlf. 22119242. 

Send os en mail med billeddokumentation.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail hurtigst muligt. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 8-8-2017