Herreture til Oktoberfesten i München

Oktoberfest flyrejse

Flyv til Oktoberfest fra 5.998 kr.

Oktoberfest med fly er den hurtigste og mest behagelige måde at opleve verdens største ølfest på. Vi har flyture på de fleste dage under Oktoberfesten men de typiske ture er i begge weekender hvor Oktoberfesten finder sted med afgange typisk torsdag og fredag og retur søndag. Herreture.dk flyver fra både København, Billund, Ålborg, Århus og Hamborg med priser fra 5.998 kr. inkl. fly, guide til Oktoberfest, 3x overnatning og kvart pension.

Læs mere om flyturene til Oktoberfest

Oktoberfest 2023 togrejse

Ta' toget til Oktoberfesten fra 5.498 kr.

Med toget til Oktoberfesten er for dem der vil komme udhvilet frem, men som samtidig ikke er blege for at starte festen i god tid inden ankomst til øldrikkernes Mekka, München. Tog til München fra såvel Sjælland og hele Jylland med typisk 1 skifte til meget fornuftige priser.

Læs mere om mulighederne med tog til Oktoberfest

Oktoberfest 2023 bustur

Med bus til Oktoberfest for kun 4.998 kr.

Herreture.dk's billigste måde at opleve Oktoberfesten på. Direkte bus fra København og Jylland med oktoberfeststemning undervejs. 2 hele dage til Oktoberfest og  3 nætter i Münchens fantastiske natteliv.

Læs mere om busturen til Oktoberfest

Kør selv til Oktoberfest 2024

Kør selv til Oktoberfest fra 898 kr./dag

Ønsker du at køre selv til Oktoberfest så er det denne pakke du skal vælge. Herreture.dk sørger for ophold, teltbilletter, afterparties, guidede ture eller hvad end du måtte ønske. Du skal blot selv komme til München og hjem.

Læs mere om mulighederne ved at køre selv til Oktoberfest