Oktoberfesten i München 2024 - verdens fedeste Herretur

Her er Herreturen over alle Herreture. Oktoberfest i München sammen med 7 mio. andre feststemte mennesker fra hele verden. Alle øl indtages i literskrus, og da München er hjemstavn for ølbrygning er det ikke letøl der serveres, men en friskbrygget øl med en styrke som en god dansk guldøl på 6-7 pct.

Festpladsen, kaldet Wiesn, er enorm, og at sidde midt i infernoet i et af de store øltelte sammen med 10.000 andre er en oplvelse for livet. Tjek linket for neden og syng med på festsangene fra et af de store øltelte "Hacker-Pschorr" - Prost

Specialtilbud til Oktoberfest 2024

Tilmeld dig Herreture.dk's Oktoberfest mailingliste og få de bedste tilbud direkte i din mailboks.

Klik her, for at tilmelde dig Oktoberfest nyhedsbrevet

Oktoberfest 2023 rejser

Oktoberfest rejser

Herreture.dk tilbyder alle former for transport til Oktoberfesten i München. Vælg mellem fly, bus, tog eller kør selv og kom til verdens største ølfest på lige netop den måde som passer Jer bedst.

Se Herreture.dk's udvalg af Oktoberfest rejser

Oktoberfest informationer

Info om Oktoberfest

Oktoberfesten er rekordernes fest. Paratviden inden afgang er en god ide til at brilliere overfor kammeraterne og til at forklare kæresten eller konen om, hvorfor lige netop dette er så vigtigt at opleve.

Bliv klog på Oktoberfesten

Oktoberfest tilmelding

Tilmelding til Oktoberfest

Oktoberfestens popularitet synes at være konstant stigende, og festpladsen (Wiesn) bliver desværre ikke større. Presset på teltene og hotellerne stiger til gengæld hurtigt jo tættere vi kommer på Oktoberfesten. Det er derfor en god ide at booke i god tid.

Tilmelding til Oktoberfest